Björkskär, Solviken

Välkommen till Solviken!

Utefter hälsingekusten hittar du Solviken, mysigt och enkelt sommarställe vi Östersjön. Solviken ligger med ett avskilt läge och tomten ligger i sluttning ner mot havet och ger därav en trevlig vy. Du disponerar två mysiga hus varav ena byggnaden (härbret) är utrustad med en takterass där man gärna avnjuter frukost eller annan måltid.

Solviken är ett enkelt utrustad sommarställe med två byggnader som ligger tätt intill varandra, en huvudbyggnad med kök, vardagsrum och sovrum för två personer. Precis intill ligger härbret, en fin gammal timmerstuga med en dubbelsäng i nedervåningen samt ett sovloft ovanför med tre enkelsängar. Totalt finns det därmed plats för sju personer.

Solviken har ett större altandäck som sammanbinder de två byggnaderna. Husen är renoverade men standarden är av enklare karaktär med torrdass. Utomhusdusch finns med varmt och kallt vatten, alternativt mot tillägg kan en extra dusch/WC-vagn ställas upp vid huset. Närheten till vattnet gör det även att det blir narurligt att bada och tvätta sig i havet.

Nedan, vy från altan

Nedan bilder från sovrummet i härbret, här sover du med utsikten av Östersjön och kan nå Solvikens trädäck direkt från sovrummet.